sâmbătă, 30 iulie 2011

VELO COMPAS IN PADUREA BANEASA

 http://gabrielsolomon.ro/velocompass/rezultate/ (REZULTATE)

 http://gabrielsolomon.ro/velocompass/ (SITE OFICIAL) 

http://connect.garmin.com/activity/102761423

Am reusit sa castig aceasta competitie cu greu...avandu-i adversari pe Pepe si dl Nicolae Stroescu.
Pentru prima data cand particip la un concurs de orientare pe mtb,ma bucur ca asta sa intamplat la concursul organizat de Radu Milea si Gabi Solomon.Mi-a placut foarte mult mediatizarea facuta la radio si in revistele sportive...
http://www.youtube.com/watch?v=tWxQTe4Z5IM&feature=share (YOUTUBE)

http://alerg.ro/vrei-o-aventura-e-%C8%99i-gratis-%C8%99i-pe-doua-ro%C8%9Bi.html (REVISTA ALERG)

Ma simt mandru ca am avut ocazia sa concurez la aceeasi categorie cu dl dr Stroescu.Nici nu visam la aceasta ocazie...
Multumesc dl Marian Chiriac si revistei "ALERG" pentru gestul facut,multumiri lui Radu,cu bicicleta lui am concurat.
Organizare perfecta,felicitari!!!
Premiile superbe.
Un traseu foarte interesant,2 greseli destul de importante...
Singura problema a fost "iubita" padure Baneasa,plina de desis si urzici,de la luna la luma mai deasa si murdara devine!

I succeeded to win this hard competition...having Pepe and Mr. Nicolae Stroescu as enemies. This was the first time when I ever participated at an orienteering competition on MTB. I'm glad that this happened at the contest organized by Radu Milea and Gabi Solomon. I liked very much the publicity on radio and in sports magazines.
I feel proud that I had the opportunity to compete in the same category with Mr. Stroescu. I didn't even dreamed at this opportunity.
Thanks to Mr. Marian Chiriac and "ALERG" magazine for the beck, thanks to Radu... I competed with his bicycle.
It was a perfect organization, congratulations!!!
Great prizes.
It was a very interesting route, I had two big mistakes..
The only problem was our "sweet" Baneasa forest, full of thicket and nettles, from month to month more thicker and dirty!



4 comentarii:

  1. Felicitari! Eu am participat pt prima data, mi-a placut enorm, dar a existat si frustrarea ca din cauza unuia care fura un post de control (sper pentru mine, ca nu a facut-o chiar un concurent) sa pierzi concursul...si cum nu exista o prevedere in regulamentul competitiei ce se intampla in astfel de cazuri, atunci totul devine subiectiv...pentru ca unii au avut norocul sa il mai prinda nefurat, altii au apreciat ca ala trebuie sa fie, iar altii care au plecat mai tarziu au ajuns cand deja se gasise o solutie...deci nu au prea au existat conditii tehnice similare pentru toti competitorii...din pacate! Din pacate, pentru ca astfel de competitii mi se par interesante...si astazi a fost frumos...si ar fi putut fi si mai frumos...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca va place orientarea!
    Orientaristul cu experinta daca ajunge in locul unde este postul de control si nu este acolo el pleaca...organizatorul la demontat daca constata ca asa este ii da postul fara probleme...Un orientarist sau un sporiv adevarat nu cred ca ar face asa ceva....acolo este o zona mai populata si mai mult ca sigur a fost luat de un trecator...se intampla foarte des sa dispara posturi....VA INVIT MAI DES PE BLOGUL MEU SI PUTETI AFLA DE VIITOARELE CONCURSURI DE ORIENTARE IN ALERGARE,ACOLO ESTE SI MAI PLACUT.

    RăspundețiȘtergere
  3. intamplator am dat peste acest blog, e uimitor ce faci si iti multumesc pentru ca imparti si cu ceilalti emotiile, vederele si perceptiile de pe urma acestor invadari de necunoscut...noua muritorilor de rand nu ne ramane decat sa admiram sau sa pariem cu pariuri sportive online la direct sau figurat asupra probabilitatilor de succes a unor eventuale reusite proprii...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Irina.Te mai astept pe blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere